Perkáta

2013.05.20. 15:44

Tíz éve védik már a falut - polgárőrök ünnepeltek Perkátán

Perkáta - Megalakulásának tizedik évfordulóját ünnepelte szombaton a Perkátai Polgárőrség Közhasznú Egyesület.

Dunaújvárosi Hírlap

A polgárőrség tagjai a temetőben emlékeztek meg két elhunyt polgárőrtársukról, majd az általános iskola parkjában  elkezdődött az ünnepélyes állománygyűlés. Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke értékelte az elmúlt 10 év munkáját, és szolgálati emléklapokat adott át:  Horváth István, az egyesület elnöke Az év polgárőre kitüntetést vehette át. Dr. Tóth Ferenc alpolgármester, az egyesület tiszteletbeli tagja  hangsúlyozta a polgárőr jelenlét fontosságát és azt, hogy minden helyzetben lehet a perkátai csapat munkájára számítani.

Horváth István, az egyesület elnöke Az év polgárőre kitüntetést vehette át

Horváth István a kezdetektől napjainkig összefoglalta az egyesület történetét.  Elmondta: a több millió, szolgálat alatt megtett kilométer mellett bizonyította a csapat rátermettségét a rendezvények biztosításakor is. Az  állománygyűlés után Vátkai Zoltán Goshin-Ryu mester töréstechnikai bemutatót tartott. A jubileumi ünnepséget  vacsora zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!