Perkáta

2017.06.19. 18:00

Polgárőrök ünnepe - Elismeréseket adtak át, nyarat köszöntöttek

PERKÁTA Június elején rendezték meg a településen a 18. Fejér Megyei Polgárőr Napot, amelyet Nyárköszöntő fesztivállal kötöttek össze.

FMH-információ

Az egész napos program hivatalos része a Győri-kastélyban kezdődött. Itt találkoztak a meghívott vendégek, a polgárőrök, s ekkor történt a díjak, elismerések átadása.

A megjelenteket Somogyi Balázs polgármester köszöntötte. Ezután szót kapott Tútós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Galambos Dénes országgyűlési képviselő, az esemény védnöke, Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője, kormánymegbízott,
a nap fővédnöke, a megyei rendőr-főkapitányságtól Vörös Ferenc rendőr ezredes, valamint Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. A beszédekben a polgárőrök munkáját értékelték, illetve megköszönték fontos tevékenységüket.

Az országos elnök a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát ajándékozta a polgárőrségben végzett munkájáért és a rendezvény támogatásáért Somogyi Balázsnak, valamint a polgárőrségben végzett munkájáért Horváth Istvánnak, a Perkátai Polgárőrség elnökének. Ez okból vehette át a Polgárőr Érdemkereszt Ezüst fokozatát László Norbert, a Perkátai Polgárőrség titkára is. A Fejér Megyei Polgárőr Szövetségben végzett kiemelkedő munkájáért Szent László emlékplakettben részesült Horváth Dóra, a Perkátai Polgárőrség tagja, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség sajtóreferense.

A rendezvényen további kitüntetések is gazdára találtak, majd színes kulturális program kezdődött. A közösségépítő, nyárköszöntő nap igazi bulival, koncertekkel ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!