Pázmánd

2016.12.19. 14:05

Mintha nem is hivatalban lennénk

Pázmánd – Pázmánd Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala is indul az Év irodája címért. Egyedi ötletekkel varázsolták újjá az irodákat.

Buthy Lilla

A minden szempontból innovatív önkormányzati épületben szakítottak a megszokott, sokszor sivár hivatali stílussal. A fiatalos és stílusos tér kialakításához egyáltalán nem kellett hatalmas erőforrásokat mozgósítani, leginkább a kreativitás és a leleményesség szülte az irodákat.

Egy iroda, ahol élmény dolgozni és ügyet intézni Fotó: Buthy Lilla

Mint megtudtuk, a devecseri lomi piac nagy „aranybánya" volt az enteriőr megteremtéséhez, a dolgozók maguk festették a falakat és az antik bútorokat is. Minden dolgozó maga választotta ki irodája stílusát, mindenhol vannak „pihenősarkok". Otthonos és trendi, ahova az emberek is örömmel járnak dolgozni, és ügyeket intézni is.

Az antik és a modern játéka harmóniát teremt Fotó: Buthy Lilla

– Arculatukban teljesen egyediek és nagyon jól néznek ezek a design-irodák: olyan stílust szerettünk volna, ami bensőségesebbé teszi a teret, és pont ellentétes azzal, amit az emberek egy hivatali környezetről gondolnak.

Ez utóbbival akartunk szakítani, vidékies stílusban, otthonosabb környezetet teremtve – mondta a polgármester, Virányiné Reichenbach Mónika.

Az antik és a modern játéka harmóniát teremt Fotó: Buthy Lilla

– Nem csak a környezet, de a felfogás is teljesen más, melyben helyet kap a spiritualitás és a pszichológiai elvek szerinti munkakörnyezet és légkör tudatos alakítása – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!