Otthon

2015.11.02. 18:23

Egy teremnyi kreativitás: Remek ötletek, követendő példák érkeztek felhívásunkra

Fejér megye - Összesen 25 egyéni pályamű érkezett, volt, ahol egy iskola több osztálya is küldött képeket. A megye legkreatívabban feldíszített osztálytermét kerestük, de mint minden, ez a kategória is relatív.

Kocsis Noémi

Szinte az egész megyéből érkeztek pályázatok az FMH felhívására, így tényleg nem frázis a mondás, hogy a zsűri nagyon nehéz helyzetben volt, de muszáj volt az előre megszabott feltételek szerint három helyezettet választania. Figyelembe vettük az osztályterem eddigi virágkészletét, adottságait, a küldött ötletek sokféleségét és még azt is, hogy a gyerekek, diákok beszálltak-e a megvalósításba.

Osztályteremben még sosem láttunk szörfdeszkát, de a sárosdi diákok fordítottak ezen. Ötezer forintnyi növényt érő ötlet!

Ennek alapján a Cecei Általános Iskola 1.b osztályának küldött ötleteit éreztük a legfrappánsabbnak. Szepesiné Palatinus Pálma osztálya több követendő ideával állt elő. Másodikként értékeltük a nagyon aktív fehérvári István király Általános Iskola 7.b osztályosainak korosztályukhoz illő, saját kezű osztálydekorációját, míg a harmadik helyezést a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskola hatodikosainak ítéltük. Németh Tamás osztályfőnök ugyanis egy kimustrált szörfdeszkát alakított át diákjaival közösen, amely így valóban egyedi, „máshol ilyen biztosan nincs" elemmel gazdagította az osztálytermet. Nagy dicséret illeti a sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola 2a osztályát, az iszkaszentgyörgyi iskola nyolcadikosait, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Spec. Szakiskola pályázatát, a Bakonycsernyéről küldött osztályfotókat, a móri Szent Erzsébet iskola remek ötleteit és a kislángi iskola aktivitását. Ezeket a munkákat hamarosan publikálni fogjuk lapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!