Otthon

2017.08.28. 11:02

A legizgalmasabb exclusive játékok PS4-re érkeznek (x)

Sokszor dúl a háború, hogy melyik cég konzolja mellett érdemes letenni a voksot, majd az éles csatározások közepette megérkeznek az értelmes válaszok is, ahol azt kezdik el feszegetni, hogy bár mindegyik jó a maga nemében, mégis nagyon hasonlók és az exclusive címek fognak a döntő szerepben díszelegni.

Habár itt is lehetünk elfogultak, de valahogy a PlayStation 4 gépekre midig érdekesebb játékok látnak napvilágot. A PS4 exclusive az, ami sikerre vitte a Sony konzolját. Emlékezzünk csak vissza az Uncharted szériára, mely már azóta nemcsak, hogy remastered képében megjelent PS4-re is, még egy negyedik résszel is bővítette a sorozatot. Arról nem is beszélve, hogy bár befejező részről beszélünk, mégis jött folytatás, csak nem Nathan Drake főszereplésével. De ugyanilyen sikert aratott szintén PS3-on a Quantic Dream néhány alkotása, melyeket szintén megjelentettek PS4-re remasterelve. Ilyenek a Heavy Rain és a Beyond Two Souls, de ha a jövőbe tekintünk, hamarosan nagyot fog robbantani a Detroit: Become Human is, ami a méltán híres előd konzol Kara techdemójából nőtte ki magát a rajongók unszolásának hatására. De ott van példának okáért az Until Down is, ami szintén sikert aratott, többek között én emiatt döntöttem a PS4 mellett, amikor konzolvásárlásra adtam a fejem.

De ha mindez nem lenne elég meggyőző, talán sokakat meggyőzhet az, hogy egyedül a PS4 az a konzol, mely rendelkezik virtuális valóság élményének eléréséhez szükséges PlayStation VR sisakkal. Más konzol még nem tud felmutatni ilyen eszköz, persze a PC kivételt képez, de azok lényegesen többe kerülnek, mint a PS4 megoldása. Habár aki a VR élményre vágyik, annak érdemes mellé PS4 Pro vásárlására is gondolni, hiszen jelenleg ez a PS4 verzió képes a legtöbbet kihozni a VR világ grafikájából.

Mivel a PS4 felé húz a józan ész, én azt ajánlom vásárlásra, de érdemes kikérni szakértők véleményét is, így például tudom javasolni, hogy kérdezzétek meg a Konzolok Szervize eladóit akár személyesen, akár telefonon, akár e-mail útján, mert szívesen állnak a rendelkezésetekre és majd ők megmondják a tutit, hogy PS4-et vegyetek-e, vagy inkább mást, esetleg várjatok kicsit egy újabb megjelenésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!