„Győzött a józan ész”

2022.04.04. 09:14

Kósa Lajos: a választás a magyar és az európai elitnek is üzent

Az országgyűlésiképviselő-választáson a magyar választók azt mondták, nem akarnak háborút, arra szavaztak, akik a békét és a biztonságot jelentik – mondta Kósa Lajos, a Fidesz újra mandátumot szerző debreceni képviselője a párt helyi kampányértékelő rendezvényén.

A Fidesz alelnöke, aki Hajdú-Bihar megye 1. választókerületében indult képviselőjelöltként, úgy folytatta: a választók arra a Magyarországra szavaztak, amely a Fidesz politikájának három pillére, a munka világa, a családtámogatás és a biztonság.

Azt mondta, a választók félreérthetetlen üzenetet küldtek országosan és Hajdú-Bihar megyében is, ahol mind a hat egyéni választókerületben Fidesz-győzelem született.

Küzdelmes időszakon vagyunk túl és újra lehetőséget kaptunk, hogy tovább dolgozzunk a városért, a választókért a következő négy évben

– mondta a politikus.

Pósán László, Hajdú-Bihar megye 02. választókerületében újraválasztott országgyűlési képviselő szerint „újra történelmet csináltak”, szerinte Európában is egyedülálló, hogy a politikai közösségük 25 éve dolgozhat Debrecen érdekében.

Azt mondta,

olyan történelmi fejlődés ajtajában állunk, ami meghökkentő lesz, és az elkövetkező négy évet biztos, hogy meg fogjuk nyerni.

Tasó Lászó, Hajdú-Bihar megye 03. választókerületének országgyűlési képviselője szerint az emberek a biztonságot, a békét, a gyarapodást és az erős közösségeket jelentő politikai szövetségre szavaztak.

Győzött a józan ész

– értékelte röviden a választás eredményét a képviselő.

 

Borítóképünkön Kósa Lajos. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!