Kokainos pénz Marbelláról

2022.03.27. 09:56

Baloldali képviselőjelölt: Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!

Rózsa László Péter szerint gyalázat Szabó Tímea újabb botránya.

Szabó Tímea botrányai csak gyengítik a baloldalt, a helyes döntés az lenne, ha Gyurcsány Ferenc DK-elnök visszaléptetné őt – nyilatkozta Óbuda-Békásmegyer másik baloldali országgyűlési képviselő-jelöltje, Rózsa László Péter, írja az Origo.

Hetek óta Szabó Tímea botrányaitól hangos a média, de arra sosem gondoltam volna, hogy kokain... 

Ez gyalázat 

– így kommentálta az Origo megkeresésére a Szabó Tímeával, óbuda-békásmegyer DK-jelöltjével kapcsolatos legfrissebb leleplező információkat Rózsa László Péter, aki a Valódi Demokrata Párt országgyűlési képviselőjelöltje a kerületben. 

 

Mint ismeretes, az Anonymus által nyilvánosságra hozott újabb hangfelvétel azt bizonyítja, hogy kokainbizniszből származó pénzből finanszírozhatják a baloldali Szabó Tímea kampányát. A hangfelvétel szerint Marbelláról érkezik a pénz a baloldali háttéremberekhez; „kanyaronként” 300-400 millió forintról van szó.

 

Rózsa László Péter kijelentette: Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek ezek után haladéktalanul vissza kellene léptetnie Szabó Tímeát, mert az csak gyengíti a baloldalt. 

„Azt gondolom, hogy ez helyes, tiszta lépés lenne Gyurcsány Ferenctől” – szögezte le a képviselőjelölt, aki egyébként a közelmúltban kilépett a DK-ból.

Kérdésre, miszerint kilépésének lehetett-e köze ahhoz, hogy sejtett valamit a kétes kampányfinanszírozási ügyletekből, azt válaszolta: semmiről nem volt tudomása, egészen más okból döntött a kilépés mellett.

Borítókép: Szabó Tímea / Magyar Nemzet / Havran Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!