Húszéves hagyomány

2018.02.18. 07:39

Vasárnap tartja évértékelő beszédét a kormányfő

Huszadik alkalommal tart ma évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő 1999 óta tart évértékelőt.

Az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el beszédét délután három órakor.

Tavaly Orbán Viktor öt nagy támadás kivédését tartotta a 2017-es év feladatának, amelyhez új nemzeti politika létrehozását tartotta szükségesnek. Az öt támadást felsorolva közölte, hogy Brüsszel meg akarja majd tiltani a rezsicsökkentést, napirenden marad a migráció ügye, és meg kell majd küzdeni a nemzetközi szervezetek felerősödő aktivitásával. Mint mondta, a negyedik és az ötödik támadás az adópolitika és a munkahelyteremtő támogatások nemzeti hatáskörben tartását éri majd 2017-ben.

„Ebben az öt kérdésben nekünk, magyaroknak egyértelmű választ kell adnunk, ha azt akarjuk, hogy Magyarország a 2017-es évben is győztes ország legyen. Valójában mind az öt kérdés mögött a nemzeti önrendelkezés joga húzódik meg” – mondta egy éve a kormányfő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában