Lőfegyver és fejszenyél

2018.09.21. 21:15

Tragédiával végződött egy családi dráma Fertőrákoson

Édesanyját megverte, annak élettársára rálőtt, majd a házba zárkózott, végül öngyilkosságot követett el egy férfi a nyugat-magyarországi településen.

Forrás: kisalfold.hu

Fotó: Magasi Dávid

Pénteken délelőtt Fertőrákoson egy 40 éves helybéli férfi – előzetes szóváltást követően – fejszenyéllel bántalmazta az őt meglátogató hozzátartozóit és egyiküket feltehetően lőfegyverrel megsebesítette – írja a kisalfold.hu megyei hírportál.

A két sérült a szomszédba menekült, a bántalmazó pedig bezárkózott házába és a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem jött elő. Miután valószínűsíthető volt, hogy lőfegyver van a férfi birtokában, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték az elkövető elfogásához, a rendőrök pedig biztosították a helyszínt.

A TEK műveleti egysége bement a házba, ahol holtan találták a férfit, aki feltehetően véget vetett életének. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

Borítóképünkön bevetésre készülő kommandósok Fertőrákoson

Fotó: Magasi Dávid / kisalfold.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában