erőszak

2018.07.11. 12:09

Saját szállásadóját verte évekig egy középkorú férfi

Emberölés kísérlete és rongálás miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki bántalmazta idős szállásadóját Veszprém megyében – közölte a megyei főügyészség.

Mint írták, a 48 éves férfi 2017 augusztusában olyan súlyosan bántalmazta Sümeg környéki szállásadóját, hogy az asszony nyolc napon túl gyógyuló töréses, bevérzéses fejsérüléseket szenvedett. A földre került idős sértett bántalmazásának csak az egyik közelben lakó által értesített rendőrök kiérkezése vetett véget.

Az ügyészség tájékoztatása szerint előfordult, hogy a rendszeresen italozó férfi megöléssel, házának felgyújtásával fenyegette meg az asszonyt, arra is volt példa, hogy az ajtót berúgva érkezett haza, összetörte a konyhaasztalt és a székeket, illetve megütötte a nőt.

A férfi ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és rongálás miatt emeltek vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában