Járvány

2020.05.13. 18:48

Orbán Viktornak gratulált a Turisztikai Világszervezet főtitkára

Levélben gratulált a madridi székhelyű Turisztikai Világszervezet (UNWTO) főtitkára, Zurab Pololikashvili Orbán Viktor miniszterelnöknek az idegenforgalmi ágazat válságának kezeléséhez – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda délután.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő magyar rendőrség ünnepi állománygyűlésén az Országházban 2020. március 6-án.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az ENSZ turizmusra szakosodott szervezetének főtitkára azt írta, szorosan nyomon követik a magyar kormány hihetetlen munkáját ebben a rendkívüli válságban.

Zurab Pololikashvili gratulált Orbán Viktornak ahhoz az elkötelezettséghez és erőfeszítéshez, amellyel az utazási és idegenforgalmi ágazatot segíti a koronavírus kitörése miatt kialakult társadalmi és gazdasági válsághelyzetben mondta a sajtófőnök.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő magyar rendőrség ünnepi állománygyűlésén az Országházban 2020. március 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában