rejtélyes bűnügy

2019.05.12. 23:11

Nyíllal átlőtt holttesteket találtak egy bajorországi hotelben

A két nőt és egy férfit szombat délben a hotel egyik takarítónője találta meg.

A német-osztrák határon fekvő bajorországi Passau városának az egyik hotelében három holttestet találtak, amelyekbe nyílvesszők voltak belefúródva. Az áldozatok között van egy 54 éves férfi és két 30, illetve 33 éves nő. Valamennyien német állampolgárok.

A három holttestet szombat délben a hotel egyik takarítónője találta meg, mindhárom testből nyílvesszők álltak ki.

Ezt követően a szálloda vezetősége értesítette a rendőrséget, akik megkezdték a nyomozást – írja a Deutsche Welle.

A szálloda munkatársai elmondták a hatóságok képviselőinek és a sajtónak, hogy az áldozatok pénteken jelentkeztek be a hotelbe három napra, és közös szobát foglaltak.

A személyzet és a vendégek sem aznap, sem az éjszaka folyamán nem észleltek semmi szokatlant, csupán az tűnt fel nekik, hogy a vendégek nem jöttek le reggelizni. A rendőrség kiderítette, hogy az áldozatok valamennyien német állampolgárok, akik Rajna-vidék-Pfalz és Alsószászország tartományokból származtak.

Az áldozatok között van egy 54 éves férfi és két 30, illetve 33 éves nő.

Arról még nincsenek információk, hogy ők milyen személyes kapcsolatban álltak egymással, de az biztosan kijelenthető, hogy a nők nem voltak a férfi lányai – közölték a rendőrök a Passaauer Neue Presse újságíróival.

A hatóságok a nyomozás első fázisában tartanak, és nem tudják rekonstruálni a történteket. Értelemszerűen még gyanúsított sincs. A holttesteket nemsokára fel fogják boncolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában