bevándorlás

2019.12.30. 09:33

Négyszáznál több határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Pénteken 94, szombaton 195, vasárnap 115 jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel.

Veszprém, 2019. október 17. Illegális határátlépõk feltartóztatását gyakorolják a Közép-európai Védelmi Együttmûködés országainak részvételével zajló Cooperative Security 19 (COOPSEC19) migrációs válságkezelési gyakorlat résztvevõi a honvédség veszprém-újmajori gyakorlóterén 2019. október 17-én. MTI/Sóki Tamás

Forrás: MTI / Sóki Tamás

Fotó: Sóki Tamás

443 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 94, szombaton 195, vasárnap 115 jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és horvát határszakaszon 39 embert fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 884 illegális bevándorlót tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – december 16-ától 22-éig – ez a szám 1019 volt. A román és horvát határszakaszon 53 embert fogtak el az elmúlt héten – áll a rendőrségi összesítésben.

Borítókép: illegális határátlépõk feltartóztatását gyakorolják a Közép-európai Védelmi Együttmûködés országainak részvételével zajló Cooperative Security 19 (COOPSEC19) migrációs válságkezelési gyakorlat résztvevõi a honvédség veszprém-újmajori gyakorlóterén októberben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában