Ország-világ

2020.10.26. 21:49

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 40 éves fővárosi férfi maga telefonált a rendőrségre késő délután, hogy hajnalban megölte az édesanyját és annak élettársát.

Az édesanyja és annak élettársának megölésével gyanúsított férfi elfogása után Budapesten, a XVIII. kerületben 2020. október 26-án. A 40 éves férfi este betelefonált a rendõrségre, bejelentette, hogy megölte anyját és annak élettársát. A rendõrök egy XVIII. kerületi lakásban megtalálták a két holttestet; a 68 éves nõ és a 64 éves férfi halálát idegenkezûség okozta.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten hétfőn – közölte a rendőrség a honlapján.

A 18. kerületi Mikszáth Kálmán utcában történt a kettős gyilkosság. Egy 40 éves férfi megölt két embert, és utána feladta magát a rendőrségen – számolt be az Origo.

Egy férfi hívta fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját október 26-án 17 óra 30 perckor – tudta meg a lap.

A rendőrök a pestszentlőrinci lakásban megtalálták a két holttestet és megállapították, hogy a 68 éves nő és a 64 éves férfi valóban gyilkosság áldozata lett. A kettős gyilkossággal gyanúsítható 40 éves P. Sándort a helyszínen elfogták a rendőrök és bevitték kihallgatásra – részletezte a portál.

Borítókép: Az édesanyja és annak élettársának megölésével gyanúsított férfi elfogása után Budapesten, a XVIII. kerületben 2020. október 26-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában