nehéz megközelíteni

2019.05.06. 23:06

Lezuhant egy kisrepülőgép Mexikóban, több halálos áldozat lehet

A gép tíz utassal és három fős személyzettel Las Vegasban szállt fel vasárnap délután, és a mexikói Monterreybe tartott, de nem érkezett meg időben, ezért keresni kezdték.

Lezuhant egy sugárhajtású kisrepülőgép Mexikó északi részén tizenhárom emberrel a fedélzetén, és a balesetet a jelek szerint senki sem élte túl – közölték hétfőn a mexikói hatóságok.

A repülő roncsait Coahuila állam hegyvidékén találták meg az utána kutató légi egységek, és semmi nem utal arra, hogy lennének túlélők. A szárazföldi mentőegységek egyelőre nem érték el a szerencsétlenség helyszínét. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát.

A gép tulajdonosa egy Utah államban bejegyzett cég, amely biztosítással, vámügyekkel és vagyonkezeléssel foglalkozik, de a vállalat nem árulta el, hogy ki üzemeltette a sugárhajtású repülőt, és a hatóságok sem hozták nyilvánosságra, hogy ki utazott a gépen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában