Jogok és kötelességek

2020.06.16. 10:30

Láng Zsolt: kezdjék el azonnal a Lánchíd felújítását!

A fővárosi Fidesz elnöke közösségi oldalán reagált Karácsony Gergelynek a Lánchíd felújításával, illetve az augusztus 20-ai programsorozat kiadásaival kapcsolatos kijelentéseire.

„Miért nem a saját munkájával, a főváros költségvetésével foglalkozik?” – szegezi a kérdést a főpolgármesternek a kormánypárti politikus, emlékeztetve Karácsony Gergelyt arra, hogy ezt bízták rá a választók.

„A tulajdon nemcsak jogokkal jár (...), hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével” – írja a Lánchídra utalva Láng Zsolt, megjegyezve, hogy az évi „több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van”.

„Ha van forrás 5 főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?”

- teszi fel a kérdést a fővárosi Fidesz vezetője, aki végül felszólítja Karácsony Gergely, hogy „ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében, kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában