Járvány

2020.03.31. 20:17

Kiállt Orbán Viktor és a magyar emberek mellett Matteo Salvini

Üdvözölte a polgárok demokratikusan megválasztott magyar parlamentjének szabad választását.

Rma, 2020. februr 4. A Miniszterelnki Sajtiroda ltal kzreadott kpen Orbn Viktor miniszterelnk (b) s Matteo Salvini, a Liga vezetje tallkozjukon Rmban 2020. februr 4-n. MTI/Miniszterelnki Sajtiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

Miközben Magyarországot ismét össztűz alá vette nemzetközi liberális mainstream a koronavírus-törvény tegnapi elfogadása miatt, akadnak azért még olyan politikusok, akik a józan eszükre hallgatnak – írja a 888.hu.

Ide sorolja a portál Matteo Salvini volt olasz belügyminisztert is, aki Twitter-oldalán állt ki Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar emberek mellett.

Különleges hatáskörök Orbánnak a vírus erőteljes leküzdésére?

Tisztelettel üdvözlöm a polgárok demokratikusan megválasztott magyar parlamentjének szabad választását (137 mellette és 53 ellene).

Sok szerencsét kívánok barátomnak, Orbán Viktornak és sok szerencsét minden magyar embernek – írta a Liga párt vezetője.

Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) elnöke szintén a magyar miniszterelnök mellett foglalt állást és emlékeztetett, hogy Olaszországban is szinte mindenről a kormány dönt határozati úton.

Ha bárkinek nem tűnt volna fel, Olaszországban a kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki és felfüggesztette a választásokat, valamint a népszavazást, illetve a regionális voksolásokat elhalasztották

– írta.

Hozzátette: meglepőnek tartja, hogy bárki is felháborodik Orbán lépésein, hiszen azok nem sokban térnek el az Olaszországban is bevezetett intézkedésektől.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Matteo Salvini, a Liga vezetője találkozójukon Rómában 2020. február 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában