véres leszámolás

2019.08.01. 11:20

Karddal végeztek ki egy férfit a nyílt utcán Stuttgartban

Több tucat ember nézte végig, ahogy két férfi veszekedni kezdett Stuttgartban fényes nappal a nyílt utcán, majd az egyikük egy kardot előrántva többször megszúrta a másikat. Az áldozat, egy kazah férfi belehalt a sérüléseibe.

A tanúk szerint a tettes azt kiabálta 36 éves német-kazah áldozatának, hogy „miért tetted?”. Ezután előrántotta kardját és többször is megszúrta a férfit – írta meg a V4NA hírügynökség.

A rendőrség azonnal a helyszínre sietett, és üldözőbe vette a kerékpáron menekülő, migrációs hátterű gyilkost. Stefan Keilbach rendőrségi szóvivő szerdán este közölte: „Őrizetbe vettünk egy embert, s azt vizsgáljuk, szóba jöhet-e tettesként.”

A Bild című lap a hírportálján azt írta, hogy az áldozat egy kazah származású német. A támadó az egyik karját is levágta. Több tucat járókelő és környékbeli lakos látta a véres jelenetet.

A Bild szerint a feltételezett elkövető 2015-ben érkezett az országba. Bolti lopás és rongálás miatt büntetett előéletű.

A Stuttgarter Zeitung című lap beszámolója szerint a helyszínre érkező rendőrök holtan találták az áldozatot, testén több szúrt és vágott sebbel. A fegyver a szemtanúk leírása szerint egy „machete jellegű nagy kés” volt, egy bokorból került elő még szerda este.

A videó megtekintése felkavaró lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában