Nem mártír: bajkeverő

2018.12.16. 09:55

Így provokálta a rendőröket Mohácsi Márk (videó)

Nem a mártírsors a valóság, hanem inkább az, hogy a zavargások közben fizetett aktivisták mozognak az utcákon, akik hangrögzítővel a zsebükben arra várnak, hogy tartóztassák le őket.

Az Origo hírösszefoglalót közöl arról, mennyire gyenge lábakon áll az a rablómese, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a 888 újságírója, Oláh Gellért közzétett egy felvételt, amelyen jól látszik,

a balliberális médiumok „újdonsült mártír forradalmára”, Mohácsi Márk gördeszkával a kezében, szándékosan hergeli és provokálja a rendőröket, szándékosan a rendőrautó elé áll.

Majd nem sokkal később kiabál az egyik rendőrnek szemtől szemben, hogy „Gyere bazdmeg, gyere, gyere!”, és közben a kezében a gördeszkájával hadonászik. Amelyikkel ugye letörte a rendőrautó tükrét.

Íme a videó:

 

Az Origo utalt arra: korábban már közölték, hogy ő az a srác, akiből mártírt igyekszik csinálni a balliberális sajtó, ezért aztán drámai cikkekben számolnak be róla, hogy egy szegény, „forradalmár” srácot, aki amúgy csak úgy letörte egy rendőrautó tükrét – amit maga is elismer -, a gonosz rendőrök megbilincselték és betették a rendőrautóba, ahol elmondása szerint az egyik egyenruhás fojtogatta és ütlegelte.

A„bántalmazásról” sajnos nem készült hangfelvétel, viszont arról, ahogy Mohácsi továbbra is vígan provokálja a „nagy verést” követően a vele szemben intézkedő rendőröket, arról igen. A mártírsorsot fabrikáló sajtó ezek után arról számolt be, hogy hogy az áldozatnak kikiáltott fiatalember hátrabilincselt kézzel (!!!) kiszedte a zsebéből a telefonját, és azzal elindította a hangfelvételt.

Mohácsi Márk félmeztelenül tombol, ekkor épp gördeszka nélkül – másfél éve, a Soros-egyetem melletti tüntetésen, Kálmán Olga műsorában Forrás: Felhasználó

 

„Szóval először provokálta a rendőröket, majd hátrabilincselt kézzel bekapcsolta a hangfelvételt a telefonján, de csak miután összevissza verték és fojtogatták a rendőrök, mert akkor lett akkora mozgástere”

– sorolja fel a balliberális sajtó narratíváját nem titkolt iróniával szemlélve az életszerűnek egyáltalán nem tekinthető körülményeket az Origo.

A videót közzétevő Oláh Gellért meg is jegyzi:

„Nagyon meglepődnék, ha mindezt nem szándékosan tette volna. Feltehetően egy fizetett aktivista, aki hangrögzítővel a zsebében arra várt, hogy tartoztassák le. Ne dőljetek be a liberális média hazugságainak!!!”

A 888.hu egy másik írása arra is felhívja a figyelmet, hogy az árulkodó és leleplező videó mellett Mohácsi Márk Facebook-kiírása is azt bizonyítja, hogy eleve csak provokálni akart!

„Mi is letorjuk a titukrotokot! Irany tuntetni mindenki!”

- írta ki Mohácsi, aki minden jel szerint az általa fenyegetve látott magyar demokráciáért is csak úgy képes tüntetni, hogy közben csak tört magyarságra futja tőle, s a magyar helyesírás szabályait sem tartja magára nézve kötelezőnek.

Az ellenzéki média „mártírja” tehát maga írta ki, hogy balhézni akar.

A sztorinak itt azonban még mindig nincs vége – folytatja a tények és összefüggések feltárását a 888.hu. A portál megfogalmazása szerint a balliberális oldalon „a provokáció és a mártírgyártás lehet, hogy családi vállalkozás”.

Mohácsi Márk édesapja ugyanis a következőt posztolta fia balhéja után – teszik hozzá.

„Ezrek tüntettek Budapesten a rabszolgatörvény miatt ellen. Köztük volt két lányom és a fiam. Büszke vagyok rájuk. A fiamat egy rendőrautóban fojtogatták, verték, erről felvétel készített. Már elengedték, fizikailag, lelkileg jól van. Magyarország jogállamisága is elmondhatom: most leteperve. De a fiam, gyerekek, a fiam nevet! Köszönöm neki, innen fogunk felállni!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában