Családi tragédia Zalában

2017.09.25. 14:51

Meggyilkolta a feleségét, aztán végzett magával a férj

Hétfőn délelőtt Várföldén az egyik ház udvarán holtan találták az ott lakó házaspárt. A nőt a férfi szabályosan kivégezve hátulról lőtte le, majd maga ellen fordította a fegyverét, előtte sms-t írt a lányuknak.

A legfrissebb információk szerint a házaspárra a lányuk talált rá, miután a férfi a nő holtteste mellől sms-ben írta meg a lánynak, hol találja a bankkártyáját. A férfi a helyi erdészetnek dolgozott alvállalkozóként.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn délelőtt kaptak értesítést arról, hogy Várföldén az egyik ház udvarán holtan találták az ott lakó házaspárt. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a nő halálát idegenkezűség okozta, míg a férfi, aki a helyi erdészetnek dolgozott alvállalkozóként, önkezűleg vetett véget életének.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az egyébként csendes, dél-zalai kis falu felbolydult a történtek miatt. Annak, hogy holtan találtak egy helyi, rendezett anyagi körülmények közt élő párt, hamar híre ment – írta meg a zaol.hu.

Többen azt állították a községben: ugyan egy fedél alatt élt és közös vállalkozásban dolgozott a férfi és a nő, már korábban elváltak. A szóbeszéd szerint a férfi ebbe nem tudott beletörődni.

A pár közvetlen szomszédjában élő férfi noha otthon volt, nem hallott sem veszekedést, sem lövést.

„Arra lettem figyelmes, ezúttal nem láttam őket munkába menni reggel”

– mondta a férfi.

„Szépen éltek, mindenük megvolt. Két lányuk is volt. Nagyon meglepett, ami történt. Nem sejtettem, hogy valami nincs nálunk rendben”

– tette hozzá az elhunyt pár szomszédja.

Borítókép: zaol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában