jelenleg is keresik

2021.10.26. 12:38

Hét embert gyilkolt meg késsel egy férfi a kínai Vuhanban

Egy gyereket is megsebesített késsel egy 39 éves férfi a közép-kínai Vuhanban, majd egy hídról a Jangce folyóba ugorva elmenekült – jelentette kedden a kínai sajtó a helyi rendőrség közlésére hivatkozva.

A Kao vezetéknéven azonosított támadó vasárnap éjszaka sürgős hivatalos intéznivalóra hivatkozva felkereste a város közigazgatási területéhez tartozó egyik falu párttitkárát otthonában. A hatóságok másnap a párttitkárt feleségével, menyével és két unokájával együtt holtan találták. Egy gyermeket sérülésekkel kórházba szállítottak. A China Times című tajvani újság internetes kiadása a párttitkárnak a szomszédos házban élő fivérét idézve azt írta, hogy a támadó körülbelül 20 percig tartózkodott a házban.

A támadó tette után Vuhan egyik kerületébe ment, ahol további két embert ölt meg: egy sofőrt, hogy elrabolhassa az autóját, valamint elütött egy járókelőt

- írta a The Paper című kínai hírportál. Később egy hídról a folyóba ugorva menekült tovább.

A támadót a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában