Ország-világ

2021.02.23. 14:25

Fidesz: Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit

A Fidesz azzal vádolja a Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjét, hogy „átvágja” a szavazóit a közös európai minimálbérrel kapcsolatban.

„Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait”

– reagált keddi közleményében a Fidesz arra, hogy Dobrev Klára bejelentette: az Európai Szakszervezeti Szövetség kampányt indított annak érdekében, hogy minél több ország minél hamarabb nyilvánítsa ki az európai minimálbér-szabályozás szükségességét.

A Fidesz közleményében hangsúlyozta: a baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat, több mint 200 ezer munkahelyet szüntetett meg és elvett a munkavállalóktól egyhavi bért.

„Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést”

– tették hozzá.

A közlemény szerint a Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állította a gazdaságot, így harmadára csökkent a munkanélküliség, a gazdaság-újraindítási akcióterv pedig segít abban, hogy ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában