eötvös-díj

2018.12.07. 18:13

Ezeréves törekvések letéteményesei

Az idei kitüntetettek Csapó Endre publicista, szerkesztő és Szakács Árpád publicista, szerkesztő.

Forrás: Magyar Idők

Fotó: Havran Zoltán

Tegnap tartották meg a Magyar Páneuró­pai Unió Egyesület (MPUE) br. Eötvös József Sajtódíjának átadóját a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Békefi-termében. A rendezvény meghívója szerint: Az Eötvös-díj erkölcsi etalon, birtokosai a magyarság ezeréves törekvéseinek letéteményesei, akik azon munkálkodnak, hogy Magyarország visszanyerje közép-európai súlyát és megbecsültségét – írja a Magyar Idők.

Az idei kitüntetettek Csapó Endre publicista, szerkesztő és Szakács Árpád publicista, szerkesztő. Aba Bélának, az MPUE elnökének megnyitó- és Andrássy Gábornak az MPUE kitüntetési bizottsága elnökének bevezető beszédét követően Csapó Endrét Molnár Pál szerkesztő-műsorvezető, Szakács Árpádot Megyeri Dávid újságíró, az Eötvös-kuratórium tagja méltatta.

Csapó Endre nevében Pilhál György korábbi Eötvös-díjas mondott köszönetet, majd Szakács Árpád megtartotta a Legyőzhető-e a kultúra diktatúrája? című előadását. Zárszót W.-Nemessuri Zoltán, az MPUE alelnöke, az Eötvös-kuratórium tagja mondott.

Az est háziasszonya Kondor Katalin volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában