németh szilárd

2018.10.18. 22:55

Demeter Márta feltette a régi lemezt

Nem ez volt az első olyan eset, hogy az egykori szocialista képviselő és az LMP nemzetbiztonsági kockázattal járó tevékenységet folytatott.

Budapest, 2018. október 3. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j) az Országgyûlés plenáris ülésén 2018. október 3-án. Mögötte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselõje. MTI Fotó: Kovács Attila

Fotó: Kovács Attila

Demeter Márta és pártja, az LMP nem először okoz nemzetbiztonsági kockázatot, az országgyűlési képviselő feltette a jól ismert lemezt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtök este a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A LMP parlamenti képviselője a közelmúltban feltette kérdést, hogy miért honvédségi gépen szállították haza Ciprusról Orbán Viktor lányát, nem sokkal később azonban kiderült, hogy nem a miniszterelnök gyermekéről volt szó, hanem az egyik katona hozzátartozójáról.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára a Hír TV műsorában részletesebb magyarázattal is szolgált: „Az ENSZ-misszióból hazatérő egyik katona kérvényezte, hogy az ő családtagjai is legyenek a gépen”. Németh szerint ennél érdekesebb, hogy Demeter milyen információ alapján kezdett nyomozásba, honnan jutott eszébe, hogy megnézze a Magyar Honvédség által beszerzett Airbus repülőgép utaslistáját.

Ezt továbbra sem tudhatjuk, de Németh elárulta, hogy nem ez volt az első olyan eset, hogy az egykori szocialista képviselő és az LMP nemzetbiztonsági kockázattal járó tevékenységet folytatott.

Borítókép: Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. október 3-án.

MTI Fotó: Kovács Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában