Illegális bevándorlás

2019.11.08. 23:23

Bakondi: Törökország az európai biztonság kulcsszereplője

Új migrációs politikára van szükség.

Budapest, 2018. december 28. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója az illegális bevándorlásról tart sajtótájékoztatót a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 28-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Törökország kulcsszereplője az európai biztonságnak – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

A következő időszak nagy kérdése, hogy Törökország merre nyitja meg határait, Szíria vagy Európa felé. Magyar érdek, hogy a Törökországban várakozók térjenek vissza Szíriába és építsék újra országukat, ne Európa felé induljanak, a korábbinál is nagyobb migránsválságot okozva – tette hozzá.

Bakondi György szerint új migrációs politikára van szükség, várhatóan az új Európai Bizottság sem a korábbit folytatja, de a részletekről még nem tudni.

Borítókép: illusztráció / Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az illegális bevándorlásról tart sajtótájékoztatót a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 28-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában