Flying Sword

2018.08.02. 16:05

A brit és magyar légierő a kecskeméti repülőbázison parádézott

A Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartottak nyilvános kiképzést a pilótáknak augusztus 2-án.

Kecskemét, 2018. augusztus 2. Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete (j) és Ellis Williams vadászpilóta a Flying Sword brit-magyar közös harcászati kiképzés nyilvános napján a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezsõ Repülõbázison 2018. augusztus 2-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

Repülőgépek, katonák, adrenalin. A szerencsések most élőben is tanúi lehettek a légi parádénak. Íme, néhány fotó:

 

Háttérben a Magyar Légierő JAS-39 Gripen vadászrepülőgépe a Flying Sword brit-magyar közös harcászati kiképzés nyilvános napján a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison.

 

A Brit Királyi Légierő (RAF) Eurofighter Typhoon kiképző repülőgépe. Ez a tökéletes gép is rendszeres ellenőrzésre szorul.

 

Az Eurofighter Typhoon még egy platóról nézve is hatalmas élményt nyújt.

 

A Magyar Légierő Airbus A319 szállítógépe viszont kerékpárról nézve is tökéletes.

 

Magyar katonák állnak az Eurofighter Typhoon mögött. Ez a látvány még a mutatóujjakat is begörbíti.

 

Az Eurofighter Typhoon (alul) és a JAS-39 Gripen vadászrepülőgép már a levegőben. Utoljára a Top Gun filmben láthattunk hasonló jelenetet „Maverick” és „Goose” közreműködésével.

Borítókép: Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete (j) és Ellis Williams vadászpilóta a Flying Sword brit-magyar közös harcászati kiképzés nyilvános napján a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison 2018. augusztus 2-án.

Képek forrása: MTI / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában