Politikai pedofília

2023.05.24. 07:08

A baloldal saját politikai érdekei szerint használja a fiatalokat

Kiválasztanak egy-egy személyt és megpróbálják a rendszer áldozataként feltüntetni.

MW

Pankotai Lili gimnazista, slammer az ADOM Diákmozgalom, a Pedagógusok Szakszervezete, a Civil bázis, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és az Egységes Diákfront Szabadságmenet elnevezésû, az oktatás fejlesztését követelõ demonstrációján Budapesten, a Hõsök terén 2023. március 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Pankotai Lili, Nagy Blanka, Karsay Dorottya, Polgár Dóra – csak pár fiatal azok közül, akik valamikor vezéralakjai voltak egy-egy demonstrációnak, tüntetéshullámnak. 

A fiatalokat aztán egytől egyig egy-egy párt vagy valamelyik Soros-szervezet felkarolta, végül amikor már nem volt rájuk szükség, eltűntek a nyilvánosság elől.

Minden bizonnyal ez a sors vár a most kiemelt, 18 éves Pankotai Lilire is, aki egyébként úgy harcol a közoktatás megreformálásáért, hogy az érettségit sem teszi le – írja a Magyar Nemzet.

Mindenesetre az mindegyik fiatalról elmondható, hogy a baloldal saját politikai érdekei szerint használja őket, majd nem törődve a következményekkel – eldobja őket. Eddig a pontig azonban a Saul Alinsky és Szrgya Popovics szélsőbalos aktivisták által megírt forgatókönyveket követik, kivéve a trágár stílust.

E forgatókönyv szerint kiválasztanak egy-egy személyt, és megpróbálják a rendszer áldozataként feltüntetni. A lényeg, hogy a hatalommal szemben mindig találj olyan személyt, aki az áldozat, és a többség szimpatizál vele. Ezért keresnek fiatal lányokat, ők alkalmasak lehetnek erre a szerepre

 – mondta a lapnak Nagy Ervin.

A XXI. Század Intézet elemzője úgy látja, mindez azonban a hazai baloldalnak mindeddig nem sikerült. „Ennek egyik oka, hogy a baloldal szellemi válságban van, nincs mondanivalójuk, nincs olyan koherens, releváns politikai cél és szándék, amely mögé társadalmi többséget tudnának kiépíteni” – mondta az elemző, hozzátéve, pont ezért próbálnak rátelepedni egy-egy elégedetlenségi akcióra, amivel azonban a legtöbbet magának az ügynek ártanak, a baloldali politikusok megjelenésével az ügyek rendre sikertelenné váltak és kifulladtak.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában