Félresikerült megmozdulás

2023.04.03. 22:44

Újabb szürreális akciót szervezett a Momentum (videó)

A különös programon az is kiderült, hogy a párt politikusai csak akkor nyilatkoznak, ha kanyarfúró van a riporternél.

Forrás: Videa / Mediaworks

Újabb szürreális akciót szervezett a neoliberális párt, amelyre az utóbbi időben egyre többen hivatkoznak a DK ifjúsági szervezeteként – írja a Magyar Nemzet. A lap felhívja a figyelmet arra, hogy a Momentum Mozgalom különféle figyelemfelkeltő megmozdulásokkal próbál kitűnni a tavalyi választási kudarc után darabjaira hullott baloldali összefogás pártjai közül.

Az elmúlt hetekben kétszer bontottak kordont építési területen, hétfőn pedig ételosztást szerveztek a Várkert Bazárnál. A párt majdnem teljes frakciója a Képviselői Irodaháztól indult a helyszínre, ahol a Mediaworks Tóth Endrétől szerette volna megtudni, hogy mi volt számukra az elmúlt egy év fő tanulsága. Ez azonban nem derült ki, sőt az sem, hogy egyáltalán készült-e ilyen számvetés, hiszen az országgyűlési képviselő erre is csak kitérő választ adott.

Tóth Endrét a Várkert Bazárnál is megpróbálta szóra bírni a Mediaworks, ám a politikus az ételosztó pult mögül megkérte a stábot, hogy ne tartsák fel a sort, 

azonban a közelükben senki nem tartózkodott.

A kérdésekre a párt elnöke, Gelencsér Ferenc és Hajnal Miklós sem akart válaszolni. Lőcsi Lajos viszont elárulta, hogy csak akkor fog nyilatkozni, ha a stáb hoz magával egy kanyarfúrót.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában