B. Zsolt szexbotránya

2023.02.16. 06:27

Egyre több példa igazolja az LMBTQ-propaganda iskolai jelenlétét

A Soros-féle LMBTQ-szervezetek és brüsszeli támogatóik folyamatosan támadják a magyar gyermekvédelmi törvényt. Az elmúlt napokban kirobbant pedagógusbotrány ugyanakkor rávilágított a törvény létjogosultságára – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből. A lap sorozatában felidézi az elmúlt években nyilvánosságra került magyarországi eseteket, amelyek igazolják, hogy az LMBTQ-propaganda jelen van az iskolákban.

A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál 2021. július 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az elmúlt napokban nyilvánosságra került botrányos felvételek, amelyeken egy pedagógiai asszisztens, Bite Zsolt részletesen és kérkedve beszámolt homoszexuális kapcsolatáról egy 15 éves fiúval, ismét rávilágított a magyar gyermekvédelmi törvény fontosságára – emeli ki a Magyar Nemzet

A 2021 júliusában hatályba lépett jogszabály többek között a pedofília visszaszorítására irányul, méghozzá az Alaptörvény által megszabott kereteken belül a lehető legszigorúbban. A törvény másik fontos része tiltja a 18 éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmak elérhetővé tételét, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, megjeleníti.

A hazai baloldal és az Európai Unió intézményei egyaránt heves támadást intézett a magyar kormány ellen, többek között azzal érveltek, hogy homofób, diszkriminatív a gyermekvédelmi törvény, illetve azt is hangoztatták, hogy nem létező problémára reagál, mert Magyarországon nem tartanak „érzékenyítő” előadásokat iskolákban LMBTQ-aktivisták, nem népszerűsítik a homoszexualitást vagy a nemátalakítást.

A valóság azonban egészen mást mutat, számos iskolai gyakorlat cáfolja a baloldali propagandát, és igazolja egyúttal a gyermekvédelmi törvény létjogosultságát.

A lap sorra veszi az elmúlt években nyilvánosságra került eseteket, amelyekre a törvény megszületése után derült fény. A Magyar Nemzet 2021 augusztusában több cikkben is beszámolt arról, hogy 

budapesti, illetve a fővároshoz közeli középiskolákban a szülők hozzájárulása nélkül előadásokat tartottak a genderideológia képviselői, sőt konkrétan magukat transzneműnek nevező LMBTQ-aktivisták.

Az egyik elit iskolának számító budapesti Eötvös József Gimnáziumban az iskolaújság szerkesztői által készített, LMBTQ-témájú kérdőívvel próbálták feltérképezni a diákok szexuális érdeklődését, azzal a céllal, hogy támpontot adjanak a különböző társadalmi nemekről és nemi orientációkról azoknak, akik még nem jártasak a témában.

A budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumban LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat tartottak, a felvilágosítás mellett a diákoknak különböző szituációs gyakorlatokat kellett eljátszaniuk.

A Labrisz szervezet weboldaláról kiderül: még 2013-ban több mint 62 ezer eurót nyertek egy pályázaton, a Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése nevű projektre. 

A budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban a legismertebb LMBTQ-szervezetek mellett egy transzvesztita is előadást tartott a diákoknak. Géczy Krisztián, Törökbálint fideszes alpolgármestere – akinek az egyik gyermeke szintén az Illyés gimnázium diákja – a Magyar Nemzetnek elmondta: az érzékenyítő programokra a visszajelzések alapján egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak. Mivel azonban a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem akár a 13 éves gyerekek is hallhatták – mutatott rá. 

Idén januárban szintén a Magyar Nemzet adta hírül, hogy 

vidékre is kiterjesztik az iskolákat és munkahelyeket célzó érzékenyítő programjukat a hazai LMBTQI-szervezetek. 

Az Amnesty International Magyarország és a Labrisz szakemberei, trénerei állították össze a 16 órás ingyenes továbbképzést, amelynek elvégzése után a résztvevők „eligazodhatnak az LMBTQI-fogalmak között, valamint megismerhetik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait. Ahol relevánsnak érzik, be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba” – olvasható a programismertetőben.

A milliárdos tőzsdespekuláns Soros György egyik zászlóshajója, az Amnesty International tanároknak és diákoknak szervez képzéseket Befogadó iskolai terek címmel. A honlapjukon olvasható felhívás szerint a program keretében 2023 tavaszán Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Szombathelyen és Veszprémben is tartanak módszertani képzéseket. A projektben olyan ismert szervezetek is részt vesznek, mint a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány. 

A teljes cikk a részletekkel ITT olvasható.

Célkeresztben a magyar gyermekvédelmi törvény

Az Európai Bizottság (EB) kezdeményezésre az Európai Unió Bíróságán eljárás indul a magyar gyermekvédelmi törvény ellen – számol be róla a Magyar Nemzet.

A brüsszeli testület oldalán Belgium és Luxemburg szintén csatlakozik az eljáráshoz. 

A hazai LMBTQ-szervezetek szerint ez az eljárás az Európai Unió eddigi legnagyobb emberi jogi pere lesz, amelyhez a további uniós tagállamok csatlakozását is várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában