Nyilvánosság

2023.01.20. 13:19

Kocsis Máté: fel kell oldani a dollárbaloldalt leleplező nemzetbiztonsági jelentés titkosítását

Olyan példátlan, az ország szuverenitását durván sértő akció volt az országgyűlési választások külföldről kapott pénzek általi befolyásolásának kísérlete, amelyről minden magyarnak joga van tudni – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán közzétett pénteki posztjában.

Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, valamint Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Jakab Péter és Fekete-Győr András az ellenzéki pártok ötvenhatos megemlékezésén 2021 őszén

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

„Új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén” – tájékoztatott Kocsis Máté a bejegyzésében. A frakcióvezető azt közölte, hogy

„a magyar választások befolyásolására több pénz érkezett külföldről, és egyre inkább tisztul a kép a hazai baloldali és liberális szereplőket illetően is”.

Mivel a bizottság által ma megismert jelentés 2052. december 31-ig szabályszerűen titkosítva lett, ezért a kormánypárti politikus kezdeményezte a minősítés feloldását.

„Remélem, hamarosan mindenki számára elérhető lesz a jelentés, hiszen az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni” – mutatott rá posztjában Kocsis Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában