Tragédia

2023.01.16. 20:13

Fiatal anya és féléves gyermeke is meghalt egy lövöldözésben Kaliforniában

A hatóságok két halottat találtak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál leltek rá. Az épületben további három áldozatra bukkantak, köztük egy férfira, aki a rendőrök kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Hat ember - köztük egy 17 éves anya és féléves gyermeke - vesztette életét egy lőfegyveres támadásban hétfőn Kalifornia középső részén – közölték a helyi hatóságok.

A gyanú szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékéről Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre – közölte Mike Boudreaux seriff.

A hatóságok két halottat találtak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a rendőrök kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

A rendőrség úgy véli, hogy a bűncselekmény egy drogbandához köthető. 

A helyi seriff hivatala a múlt héten házkutatást tartott a szóban forgó lakóépületben. Boudreaux szerint célzott támadás történt.

A Fresnótól 35 kilométerre délkeletre található Goshenben mintegy háromezren élnek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában