Dollárbaloldal

2023.01.10. 08:08

Az amerikai pénzekből jut Budai Lóránt kampányára is

Jászberény jobbikos polgármestere elismerte, hogy a mostani adománygyűjtéshez is elfogadnak külföldi pénzeket.

Forrás: Budai Lóránt/Facebook

Fotó: Balazs GEMESI [email protected]

A baloldali KlikkTV Mélyvíz című műsorában Németh Péter, a Népszava főszerkesztője beszélgetett Budai Lóránttal, és szóba került a Márki-Zay Péter által a jászberényi kampány támogatásáért meghirdetett adománygyűjtés, amelyről a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke azóta elmondta, hogy a befolyó összeget kiegészítik majd a múlt évi országgyűlési választások előtt az Egyesült Államokból érkezett pénzekből egymillió forintra – számol be róla a Magyar Nemzet

Németh Péter erről úgy fogalmazott: Márki-Zay Péter feleslegesen locsog és csacsog időnként, és mond olyanokat, amikből az ellenfél építkezik. Most aktuálisan azt mondta, hogy „ezt az egymillió forintot az amerikai pénzekből szánja Jászberényre”. Feltette a kérdést a jobbikos polgármesternek, hogy milyen módon hat a jászberényi emberekre, hogy a helyi vezetés is a dollárbaloldalhoz tartozik. Erre Budai Lóránt úgy válaszolt: „Azzal kezdeném, hogy Péterrel valóban nem egyeztettük ezt a gyűjtést, de minden jó szándékú segítséget elfogadunk a kampányban.”

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában