Agresszívek

2022.11.23. 15:15

Magyarországot gyalázzák finn és svéd uniós képviselők

A két skandináv ország politikusai totális támadást próbálnak indítani - írja az Origo.

Malin Björk

Forrás: AFP

Fotó: Hans Lucas

Finn és svéd EP-képviselők totális támadást indítottak Magyarország ellen, folyamatosan gyalázzák a több millió ember által megválasztott magyar kormány döntéseit. Az Origo bemutatja a legbotrányosabb kijelentéseket.

Soros bevándorláspárti embere trükközött a pénzekkel

Az egyik legagresszívabb magyarellenes skandináv képviselő, Malin Björk. A baloldali Zöldek képviselője legutóbb a Meseország mindenkiért nevezetű LMBTQ-propagandakönyv brüsszeli bemutatóján vett részt - írta a Magyar Nemzet. Björk erősen bevándorláspárti nézeteket vall, az ő javaslata volt az a jelentés, amely szerint az Európai Unió tagállamaiban évente körülbelül 240 ezer migránst kellene szétosztani. Ahogy arról az Origo is beszámolt, Björk egyszer kijelentette: 

Magyarország számára nem csupán lehetséges, hanem kifejezetten üdvös is lenne pár ezer migráns befogadása. 

Továbbá ő is támogatta azt a javaslatot, hogy 

vonják meg az uniós forrásokat azon tagállamoktól, amelyek nem akarnak befogadni migránsokat.

2014-ben részt vett abban a tiltakozásban, amely nem engedett felszállni egy Svédországból induló repülőt, amiért ült rajta egy éppen kitoloncolt iráni illegális migráns.

2021 januárban úgy nyilatkozott, hogy mind a svéd, mind az uniós menekültpolitika rasszista, kiemelve ennek egyik okaként a magyar miniszterelnököt.

Júniusban ő is tiltakozott a Bizottságnál a gyermekvédelmi törvény miatt, 

és a vitában a magyarországi demokrácia és a jogállam leépítése részének nevezte az LMBTQ-jogok csorbítását, holott erről szó sincs, a kormány csak az agresszív, gyerekekre irányuló propagandát korlátozza.

A teljes cikket ITT olvashatják el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában