Ellentmondásban

2022.09.27. 15:06

Az árnyékkormány próbálja magyarázni miniszterei korábbi kijelentéseit (videó)

Dávid Ferenc hiába érvelt korábban a minimálbér felemelése ellen, a DK most minibálbért akar emelni. Komáromi Zoltán pedig szerintük nem is kórházakat akart bezárni.

Dávid Ferenc, a Demokratikus Koalíció képviselője felszólal a „Magyarország gazdasági érdekeinek védelmével ellentétes politikai nyomásgyakorlás elutasításáról” szóló politikai nyilatkozat vitájában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 11-én.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Dávid Ferenc a DK gazdasági árnyékminisztere elkótyavetyéltnek nevezte azokat a lakosságot és családokat segítő intézkedéseket, amelyeket a koronavírus okozta gazdasági nehézségek után hozott meg a kormány. Tavaly pedig arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy szerinte nem vállalható a 200 ezer forintos minimálbér. Molnár Csaba, a DK kancellária-árnyékminisztere szerint azonban Dávid Ferenc kijelentéseivel semmi baj nincsen. Az árnyékkormányinfón annak ellenére mondta ezt Molnár, hogy a DK most azt hangoztatja, hogy fel kell emelni a minimálbért.

A teljes cikket itt olvashatja el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában