Oktatás

2022.06.27. 15:18

A kormányfő gratulált az érettségizőknek és a diplomát szerző hallgatóknak

Orbán Viktor gratuláló levele hagyománnyá vált.

A Magyar Nemzet birtokába jutott levelek tanúsága szerint Orbán Viktor miniszterelnök mind az érettségiző diákoknak, mind pedig a diplomájukat megszerző hallgatóknak gratulált és sok sikert kívánt.

– Kérem, fogadja elismerésemet a diplomája sikeres megszerzéséhez! Nehéz időszak áll mögöttünk, amely meghatározta az Ön felsőoktatásban eltöltött éveit is.

A koronavírus-járvány okozta korlátozások, a digitális oktatás nagy fegyelmezettséget kívánt oktatótól és hallgatótól egyaránt. Köszönöm a járványhelyzet idején tanúsított kitartását. Kívánom, hogy a megszerzett tudását eredményesen tudja kamatoztatni! Bízom benne, hogy örömét leli majd a munkájában. Gratulálok az okleveléhez!

– írta Orbán Viktor a diplomájukat megszerző hallgatóknak.

Orbán Viktor levele a diplomásoknak.
Forrás: Magyar Nemzet

A miniszterelnök az érettségi bizonyítványt szerző diákoknak is küldött gratuláló levelet, amelyben Magyarország kormánya nevében megköszönte a megértő hozzáállást, amit az elmúlt esztendőkben tanúsítottak.

– Az érettségi bizonyítvány megszerzése után, kívánom, hogy legyen sikeres és valósítsa meg a terveit akár a továbbtanulás, akár a munkába állás mellett dönt. Kívánom, hogy a jövővel kapcsolatos elképzeléseit sose kényszerüljön feladni, s itthon, Magyarországon találja meg a számítását és boldogulását!

– írta a miniszterelnök a sikeres érettségi vizsgát tevő diákoknak.

Orbán Viktor levele az érettségizőknek.
Forrás: Magyar Nemzet

Jelentős teljesítmény

Ez már egy hagyomány Magyarországon, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy köszöntő, köszönő, elismerő levelet ír mind az érettségizőknek, mind pedig a diplomájukat megszerző hallgatóknak

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nyitrai Zsolt. A miniszterelnök főtanácsadójának tájékoztatása szerint ezt a levelet az érettségizők a bizonyítvánnyal, a diplomát szerzők pedig a diplomával együtt veszik át. A miniszterelnök levelét közel 1200 intézménybe, mintegy 72 ezer érettségiző, illetve 60 intézménybe nagyságrendileg 53 ezer végzős hallgató részére küldték ki.

– A figyelem gesztusát adja meg a miniszterelnök mind az érettségizőknek mind a diplomásoknak. Amikor Orbán Viktor először levelet írt a végzős diákoknak/hallgatóknak, akkor épp a világjárvány közepén jártunk, az emberi találkozások jelentős mértékben korlátozva voltak.

A miniszterelnök a világjárvány után is fontosnak tartja, hogy egy ilyen jelentős teljesítmény után köszöntse őket, és további sikereket, eredményeket kívánjon a diplomázást, és az érettségit követő évekre

– részletezte a miniszterelnök főtanácsadója.

Borítóképünkön Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában