Eskütétel

2022.05.25. 10:03

Kinevezték Orbán Viktor ötödik kormányának államtitkárait

Az államtitkárok ezt megelőzően letették esküjüket.

Novák Katalin köztársasági elnök – Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében – szerda reggel a Karmelita kolostorban átadta az új államtitkárok kinevezési okiratát – tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az államtitkárok ezt megelőzően letették esküjüket.

NOVÁK Katalin; ORBÁN Viktor
Novák Katalin köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadásán a Karmelita kolostorban 2022. május 25-én.
Forrás: Benko Vivien Cher / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A kinevezett államtitkároknak sok sikert és jó munkát kívánt Novák Katalin köztársasági elnök is.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadása a Karmelita kolostorban 2022. május 25-én. Az első sorban Palkovics László technológiai és ipari miniszter, Lázár János építési és beruházási miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában