Tornyosuló viharfelhők

2022.05.23. 10:19

Ilyen a siker Karácsony szerint: se konkrét adatok, se minőségi munka a fővárosban

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti választmányának elnöke szerint Budapest a központosított cégek működésének hiányosságaival mindennap szembesül.

A Fidesz–KDNP budapesti frakciója közösségi oldalán reagált Karácsony Gergely egy korábbi interjúban tett kijelentésére – írja a Magyar Nemzet.

Szerintük a baloldali főpolgármester merész kijelentést tett, amikor is azt mondta: a budapesti közműholding, amely hat fővárosi közműcég összevonásából jött létre, sikeres projekt, és már 20 százalékkal csökkentette működési költségeit.

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti választmányának elnöke viszont rávilágított: 

A létrehozott új cég sikerességét egyelőre semmilyen bizonyíték nem támasztja alá, a konkrét számadatokról szóló kimutatást többszöri kérés ellenére sem bocsátották rendelkezésünkre. A friss üzleti terv, illetve a beruházások ütemezése pedig a jövővel kapcsolatban sem ígér sok jót.

– Ráadásul a központosított cégek működésének hiányosságaival mindennap szembesülhetünk, a csaknem 3000 leszerelt szemetes most, a turistaszezon kezdetén különösen hiányzik Budapestről – mondta.

Nagyotmondás helyett várjuk a bizonyítékokat, kalandozások helyett várjuk a szakmai munkát Karácsony városvezetésétől!

– tette hozzá a Fidesz–KDNP budapesti frakciója.

Borítókép: Karácsony Gergely a Városháza Parkban 2022. április 8-án / MTI / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában