Kritika

2022.04.10. 10:07

Jámbor András beszólt Márki-Zay Péternek

Pihenőre küldte a Kapitányt.

Márki-Zay Péter egy posztot tett fel a hivatalos Facebook-oldalára, amiben kifejtette, hogy szerinte hogyan és miképpen befolyásolta az ellenzéki szavazókat „a Fidesz agymosása” az elmúlt 12 évben − írja a Mandiner.

 

Azt kifogásolta a bukott baloldali miniszterelnök-jelölt, hogy

iszonyatos mértékben hatott azonban az az utolsó három hétben felépített hazugságkampány, amelyben azt mondta a Fidesz, hogy elvinné a gyerekeket Ukrajnába harcolni.

S aztán jött Jámbor András...

Péter!

– kezdte meg kommentjét Jámbor András.

Minden jóindulatom mellett, jobb lenne szerintem, ha picit megállnál piheni

– tanácsolta Márki-Zay Péternek.

A Mandiner cikke szerint kifejtette, hogy inkább értékelni kéne az eredményt és kiértékelni a hibákat, s „az értékelés után nekiállni okosokat posztolni a Facebookra. Mert ez itt például egy hiba megismétlésé, és kiterjesztése még rosszabb irányba”.

Az eredeti cikk itt olvasható.

 

Borítókép: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (b4), Karácsony Gergely főpolgármester (j2), valamint képviselőjelöltek: Tordai Bence (Párbeszéd), Vajda Zoltán (MSZP), Hadházy Ákos (Momentum és Mindenki Magyarországa Mozgalom), Hajnal Miklós (Momentum), Szabó Tímea (Párbeszéd), Csárdi Antal (LMP) és Jámbor András (Párbeszéd) az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában