Előre megyünk, nem hátra!

2022.02.11. 19:04

Magyar családi vállalkozás alapkőletételén vett részt Szijjártó Péter

A vállalkozás 5,6 milliárd forintos beruházását az állam 1,9 milliárd forinttal támogatja, így hozzájárulva 56 új munkahely létrehozásához.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Hende Csaba, Szombathely és térsége országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, Galambos Balázs és Galambos Tamás, a Galambos Logistic Kft. ügyvezetői február 11-én elhelyezték az időkapszulát a cég új központjának ünnepélyes alapkőletételén, Szombathelyen.

A szállítmányozással foglalkozó, családi tulajdonban lévő vállalkozás 5,6 milliárd forintos beruházását az állam 1,9 milliárd forinttal támogatja, így hozzájárulva 56 új munkahely létrehozásához.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a hazai tulajdonú vállalkozások megerősödése nélkül nem tudta volna a magyar gazdaság tavaly megdönteni a foglalkoztatottság, a beruházások és az exportteljesítmény rekordját.

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, nincs is szebb gazdasági hír, mint amikor egy magyar családi vállalkozás tesz le új alapkövet.

Ma egy ilyen családi sikertörténet folytatódik Szombathelyen, ezzel 56 ember munkahelyet teremtve a térségben. Előre megyünk, nem hátra!

– írta a miniszter.

Borítókép: MTI / Filep István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában