Kihagyás

2022.02.13. 08:54

Így kampányol Gyurcsány: Oláh Valakinek hívta hűséges talpasát (videó)

Kínos helyzetbe hozta magát az ellenzéki összefogást igazgató politikus.

– Itt vagyunk, doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje – magyarázta Gyurcsány Ferenc szombat délelőtt egy erzsébetvárosi aláírásgyűjtő pult előtt – írja a Magyar Nemzet.

A Demokratikus Koalíció elnöke mellett párttársa, Oláh Lajos állt, aki Gyurcsány egyik hű követője. A kampányeseményen egyébként azt jelentették be, hogy Oláh sikeresen összegyűjtötte az újraindulásához szükséges aláírásokat. A 2010 előtti szocialista kormányokban államtitkári posztig jutó Oláh már 2011-ben, első szóra követte a bukott miniszterelnököt, aki kilépve az MSZP-ből akkoriban alapította meg a DK-t. 

A jelek szerint a minapi évértékelőjében visszatérését lebegtető Gyurcsány Ferencet ezzel együtt nem igazán érdekli, hogyan hívják a jelöltjeit. 

Említett beszéde alapján inkább azt igyekszik bebiztosítani, hogy a baloldal vezető pozícióját ő személyesen tudhassa magáénak a következő négy évben is.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc Budapesten 2019. október 12-én / Magyar Nemzet / Kurucz Árpád

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában