Vlog

2022.02.06. 08:16

Bayer Zsolt: Márki-Zay megtalálta a járvány elleni védekezés legjobb módját, a maszkba csulázást

Bayer Zsolt vlogjában fejtette ki véleményét a baloldal miniszterelnök-jelöltjének viselkedésével kapcsolatban.

Ma már napnál világosabb, hogy az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter mindenhez ért. Mindenhez is. Legyen szó társadalomról, társadalompolitikáról, szociális kérdésekről, gazdasági ügyekről, Márki-Zay Péter megfellebbezhetetlen, kristálytiszta igazságokat oszt meg velünk. Igaz, úgy tűnik időnként, hogy némiképp ellentmondásos, de ezt csak mi, tudatlanok képzeljük így - fogalmazott Bayer Zsolt. 

Mindenesetre most új dimenziók nyíltak meg, ugyanis Márki-Zay Péter megmutatta a járvány elleni harc legújabb és legfantasztikusabb módját. Ez nagyon egyszerű. Mindenki nyugodtan gyakorolhatja. Az a lényege, hogy használat után, este, megfáradva, mikor megyünk hazafelé és levesszük a maszkot, akkor feltétlenül egy jó nagyot csulázzunk bele. És mikor beleköptünk, az egészet hajtogassuk össze, és gondosan tegyük el a belső zsebünkbe. Ez mindenképpen hasznos. Nagyon fontos a vírus szempontjából, hiszen a jó meleg nyálunk, becsomagolva a maszkba, olyan környezetet biztosít, hogy másnap, mikor elővesszük a maszkot és újra feltesszük, akkor biztos, hogy vidám, virgonc, élő vírusokkal fogunk találkozni, amelyeket könnyedén, újra be tudunk lélegezni. De mindezeken túl, és ez talán a legfontosabb: ez a megoldás esztétikus, szép, gusztusos és európai. Pont olyan, mint Márki-Zay Péter - teszi hozzá a publicista.

Címkék#Bayer Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában