Egyértelmű program

2021.12.28. 14:50

Böröcz László: a baloldal megszüntetné a minimálbért

Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese úgy látja, hogy a baloldal programja egyértelmű: ha újra kormányra kerülnének, megszüntetnék a minimálbért.

A politikus az MTI-hez kedden eljuttatott videójában hangsúlyozta: Márki-Zay Péter, a baloldal választott vezetője szó szerint azt mondta, hogy nem tartja szükségesnek a minimálbért.

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt szerint a minimálbérnek rengeteg hátránya van – emelte ki Böröcz László, hozzáfűzve: pedig „a minimálbér azt jelenti, hogy a munkavállalók nincsenek kitéve például a multik agresszív bérleszorító gyakorlatának”.

Ebből is látszik, hogy a baloldal választott vezetője a magyar emberek helyett a multik oldalán áll – vélekedett a frakcióvezető-helyettes.

Mi a magyar emberek oldalán állunk, ezért emeli a Fidesz-KDNP 200 ezer forintra a minimálbért

– jelentette ki.

Megjegyezte: ez az összeg csaknem háromszor akkora, mint amekkora a baloldal idején volt.

Nincs két baloldal: ugyanazok akarják megszerezni a hatalmat, akik 8 éves kormányzásuk alatt mindössze 23 500 forinttal emelték a minimálbért, sőt legújabb kijelentéseik szerint most eltörölnék a juttatást

– hangoztatta Böröcz László.

Ne hagyjuk, hogy a baloldal veszélybe sodorja az eddig elért eredményeinket, hiszen Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!

– zárta szavait a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Borítóképünkön Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Fotó: MTI/Soós Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában