Ország-világ

2021.11.19. 09:50

Narratíva: Láng Zsolt szerint Gansperger Bajnai bizalmi embere

A Mediaworks Hírcentrumának podcastadásában a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője a Városház-botrány friss fejleményeit egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozat lelepleződéseként értékelte.

Budapest, 1999. július 29. Gansperger Gyula, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a társaság első félévi eredményeiről és második félévi terveiről a szervezet székházában.

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Karácsony Gergely hiába mondja Gansperger Gyuláról, hogy fideszes oligarcha, amikor tisztán látszik, hogy Gansperger Bajnai Gordon bizalmi embere

– mondta a Mediaworks Hírcentrumának podcastadásában a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

Láng Zsolt szerint a Városháza-ügyben kiszivárgott felvételeken az hallható, hogy Gansperger egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozatot vázol fel.

A politikus szerint Karácsony Gergely kommunikációjának köszönhető, hogy a botrány egyre jobban fokozódik. A műsorban szintén vendég volt Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki arról beszélt, teljesen mindegy, hogy a főpolgármester tudott-e ezekről az ügyekről vagy nem, a reakciók alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják eltussolni.

A Narratívában ezen a héten Heiter Dávid Tamás vendégei Láng Zsolt és Lomnici Zoltán voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában