Városháza-gate

2021.11.25. 10:52

Karácsonyék mutyiterve ellen tiltakozott a Fidelitas (videó)

A Fővárosi Önkormányzat közgyűlésén egy transzparenssel demonstrálták Budapest főpolgármesterének, hogy mondjon le és legyen inkább ingatlanközvetítő.

A Fidesz ifjúsági társszervezete nem hagyta szó nélkül a Városháza eladásának tervét, azaz Karácsony Gergely ingatlanmutyiját – írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Önkormányzat szerdai közgyűlésén transzparenssel tiltakoztak majd javaslatot tettek Budapest főpolgármesterének, hogy mondjon le és legyen inkább ingatlanközvetítő.

A Fidelitas hivatalos közösségi oldalán közzétett videójából kiderült, hogy Karácsony Gergely, szokása szerint megpróbált kibújni a felelősség alól, de hangfelvételek és dokumentumok is bizonyítják, hogy szándékukban állt eladni a városháza épületét.

„Magyarország fővárosának jelenleg olyan főpolgármestere van, aki soha nem tud semmiről, soha nem hibás semmiben és legtöbbször nem ismer senkit, aki bármit is tudna bármiről” – hívja fel a figyelmet videójában a Fidelitas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában