Jogállamiság

2021.11.30. 21:53

Hidvéghi Balázs: a baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot!

A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot! – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője kedden a Facebook-oldalán.

A kormánypárti politikus bejegyzésében kifejtette: Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők kedden újra „bátran kiálltak” Magyarország mellett. Élesen elhatárolták magukat a néhány héttel ezelőtti magyarországi LIBE misszió következtetéseitől.

„Elmondták, hogy az nem volt több mint egy politikai rágalomhadjárat Magyarország ellen” – szögezte le, megjegyezve: a baloldali képviselők egyetlen ténnyel sem tudták bizonyítani, hogy sérülne Magyarországon a jogállamiság.

„Azért nem, mert nem is sérül” – emelte ki Hidvéghi Balázs.

Hozzátette: „erről azonban már sem a HVG nevű álhírportál, sem a hazája lejáratására mindig kapható Donáth Anna nem számolt be”. Az EP-képviselő szerint „ők kizárólag a LIBE misszió jelentéséről beszélnek”.

„Így hazudja el a baloldal a valóságot! Így szolgálnak ők külföldi érdekeket! Ne higgyünk nekik! Nekünk Magyarország az első!” – szögezte le bejegyzésében Hidvéghi Balázs.

Borítóképünkön Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában