Ország-világ

2021.11.12. 12:54

Álbüntetéssel próbál menekülni Karácsony Gergely újabb lebukása után

Nem merték kirúgni a vagyonkezelő vezérigazgatóját, nehogy elmondja róluk az igazságot. Fegyelmit adtak neki Karácsonyék.

A fővárosi vagyonkezelő vezérigazgatója, Barts Balázs fegyelmit kap, és a jövőben a Városháza ingatlanának hasznosítása koncepciójáról külső személyekkel hivatali minőségben nem beszélhet, írja az ATV nyomán az Origo. Így igyekszik lezárni a hazugságspirálba kerülő Karácsony Gergely a számukra egyre kínosabb botrányt, a Városháza-gate-et.

A legújabb Anonymus-videóból kiderül, hogy – Karácsonyék állításával szemben – a fővárosi vagyonkezelő vezetője nem a tavalyi tanulmány elkészítésekor, hanem idén, egészen pontosan május 5-én tárgyalt különféle üzletemberekkel a Városháza eladásáról. Ráadásul az is egyértelművé vált, hogy

az eladási tárgyalásokról a fővárosi politikusok, vagyis Karácsony Gergely főpolgármester köre is tudott, mi több, az ő jóváhagyásukkal folytak az egyeztetések.

Egy napja még úgy tűnt, Karácsonyék úgy próbálják menteni magukat, hogy kirúgják a vagyonkezelő vezérigazgatóját, mostanra viszont egyértelműen kiderült, hogy félnek tőle, nem merték kirúgni, nehogy elmondja róluk az igazságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában