nem katonai területek

2021.10.20. 14:30

Tábornoki előléptetéseket és kinevezéseket adott át Áder János

Tábornoki előléptetéseket és kinevezéseket adott át október 23-a alkalmából Áder János köztársasági elnök szerdán a Sándor-palota Tükörtermében.

Az államfő a belügyminiszter javaslatára október 23-ai hatállyal rendőr altábornaggyá léptette elő Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagyot, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatóját. Rendőr vezérőrnaggyá léptette elő Tomin Szilvia rendőr dandártábornokot, a Nemzeti Védelmi Szolgálat Polgári Titkosszolgálatok Védelmi Szolgálata Igazgatóság igazgatóját, az NVSZ főigazgató-helyettesét.

A köztársasági elnök tűzoltó dandártábornokká nevezte ki Balázs Gábor tűzoltó ezredest, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját, nemzetbiztonsági dandártábornokká Hatala Anna nemzetbiztonsági ezredest, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgató-helyettesét és rendőr dandártábornokká Christián László rendőr ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási rektorhelyettesét.

Áder János a pénzügyminiszter javaslatára pénzügyőr dandártábornokká nevezte ki Demeter Tamás pénzügyőr ezredest, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóság főigazgatóját és Bakai Kristóf Péter pénzügyőr ezredest, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás vámszakmai szakfőigazgatóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában