Ország-világ

2021.10.29. 20:26

Rasszista genderkutató a fehérekről: ki kell iktatnunk ezeket a sz*rháziakat

A Rutgers Egyetem egyik genderkutató professzora egy interjúban azt állította, hogy a fehér emberek elkötelezettek abban, hogy gonosztevők legyenek, és „ki kell iktatnunk ezeket a sz*rháziakat”.

Dr. Brittney Cooper, a Rutgers Egyetem nők, gender és szexualitás tanszékének professzora, aki a Twitteren a „ProfessorCrunk” becenévre hallgat, egy szeptemberi YouTube-interjúban Michael Harriot íróval beszélgetett. Témájuk a fajelmélet volt, valamint azok a közelmúltbeli kísérletek, amelyek ellenezték annak tanítását az általános és középiskolákban – írta meg a College Fix alapján a 888.hu.

A professzor egyik kirohanása során, amikor arról beszélt, hogy a fehérek attól félnek, hogy megtorlás jár majd, ha átadják a hatalmat a feketéknek, Cooper világossá tette, minek kell történnie ahhoz, hogy a fehérek lemondjanak az irányításról.

Ki kell iktatnunk ezeket a rohadékokat, de ezt nem mondhatjuk, igaz?

– hördült fel Cooper.

Megnyilvánulása után – amit fordított esetben erőszakos fenyegetésnek vennének – Cooper azt állította, hogy nem hisz az erőszakban.

A professzor a továbbiakban a fehérséget egy „kellemetlen zavarnak” nevezte a világtörténelemben, és azt állította, hogy a fekete társadalmak „zseniálisak voltak, könyvtáraik, találmányaik és vibráló elképzeléseik voltak az emberiségről, még jóval azelőtt, hogy a fehér emberek megjelentek volna”.

Cooper évi 112 ezer dollárt keres azzal, hogy arról tart előadást, mennyire gyűlöli a fehéreket.

Az interjú továbbra is fellelhető a YouTube-on, mindenféle korlátozás nélkül.

A The Root YouTube-csatorna tökéletes platform a gyűlöletbeszédre, tavaly megjelentettek egy cikket, amelyben kijelentették, hogy a „fehérség” egy „járvány”, és „megállításának egyetlen módja az, hogy megtaláljuk, izoláljuk, kivonjuk és megöljük”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában