döntöttek

2018.10.25. 14:08

Megvonta az elnökség Erdei Zsolt aláírási jogát

Belső vizsgálat is indul az ökölvívóknál.

Szeged, 2018. június 7. Erdei Zsolt világbajnok félnehézsúlyú profi ökölvívó, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) horgásznagyköveteinek VI. találkozóján és horgászversenyén a Matyi-éri víztározónál, Szeged közelében 2018. június 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnöksége rendkívüli ülésen igyekezett válaszokat találni a szervezetnél kialakult helyzet, elsősorban a több százmillió forintos hiány okaira.

A testület pénteki ülésén válaszokat ugyan nem találtak arra vonatkozóan, hogy kik a felelősök a szövetség könyvelésében mutatkozó 348 millió forintos hiányért, de döntöttek az augusztusi ifjúsági világbajnokság előkészületeinek hajrájában az elnökség nélkül döntő elnök és főtitkár, azaz Erdei Zsolt és Nagy Anett aláírási jogának megvonásáról és egy belső vizsgálat megkezdéséről, számol be a csütörtöki Nemzeti Sport alapján az Origo.

A szövetség felügyelőbizottsága az elnökség jelentése alapján átnézte a szövetség napi működését is befolyásoló szerződések jó részét, de döntés leghamarabb az elnökség következő, jövő hét hétfői ülésén születhet.

Borítókép: Erdei Zsolt világbajnok félnehézsúlyú profi ökölvívó, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) horgásznagyköveteinek VI. találkozóján és horgászversenyén a Matyi-éri víztározónál, Szeged közelében 2018. június 7-én.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában