Csak lassan!

2018.05.14. 05:54

Egész napos sebesség-ellenőrzést tart a rendőrség

Ma reggel 6 órától kedden 6 óráig 24 órás sebesség-ellenőrzést hajt végre a rendőrség, kijelölték a Speedmarathon elnevezésű akció helyszíneit - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

Pécs, 2015. április 16. Rendõrök a VÉDA automata közlekedés-ellenõrzési rendszer egyik sebességmérõjével a 6-os fõúton, Pécs határában 2015. április 16-án. Reggel hat órakor 24 órás sebességellenõrzési akció indult Európa 22 országában. MTI Fotó: Sóki Tamás

Az akciót az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva hajtják végre – olvasható a közleményben.

A lehetséges helyszínekre sok állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat. A javaslatot tevők közül a rendőrség tíz-tíz embert meghív a helyszínekre.

Borítóképünkön rendőrök sebességet mérnek a 6-os fõúton, Pécs határában 2015. április 16-án.

MTI Fotó: Sóki Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában